اعتراضات سعید زیبا کلام و خط و نشان «استالینی» نظام در جوابش
در سالگرد اعتراضات آبان سعید زیباکلام ـ استاد دانشگاه و شاید ژرف اندیشترین آدم «ارزشی ها» ـ با ادبیاتی که نشان میدهد دست ازهمه چیز شسته خواسته های یک سال پیشش را از ولی فقیه یادآوری کرده است:
نظر به اینکه در هیچیک از زمینههای مورد انتقاد در سرگشاده به رهبری هیچ تغییر اصلاحیِ ملموسی مشاهده نشده بنظر ضروری آمد که در سالگرد آن اعتراضات، سرگشاده مذکور بازنشر شود.
برای بقای مشروع و رو به رشد خود، نظام هیچ چارهای ندارد جز اینکه اولا، به فعالیتهای قانونی اتحادیههای مستقلِ غیرفرمایشیِ صنفی اجازه حیات بدهد. ثانیا، تجمعات اعتراضی قانونی را رخصت دهد. ثالثا، فعالیت رسانههای مستقلِ غیرفرمایشی برای یافتن و گزارش مظالم و مفاسد نهادهای حاکمیتی و دفاع از حقوق تمام طبقات و بویژه طبقات محروم را رخصت بدهد.
پرواضح است که نظام میتواند برای بقای نامشروع و انحطاطی به شیوههای دیگری متوسل شود. اگر چه این شیوهها بسیار شسته رفته و سریعالحصول است، لیکن عمری بسیار خونین و کوتاه خواهد داشت.
سعید زیباکلام
در جواب او (به غیر از لغو سمینارش برای بسیج! دانشگاهی توسط وزارت اطلاعات) فردی با ادبیات امنیتی در رجا نیوز نوشته است:
مدتی است دکتر سعیدزیباکلام مواضع عجیب میگیرند: بیسابقگی ولایتفقیه در مبارزات انقلابی و نارضایتی از شعار مرگ بر صد ولایتفقیه، پیاده کردن بنیصدر از قطار انقلاب، تمجید از بازرگانِ مخالف حضور مردم بهعنوان چهره مهذب خودساخته تراز جمهوریت، ضرورت وداع با مفاهیم قدسی در حکمرانی، مقایسه نهادهای نظام با دربار، اضمحلال و ضد انقلاب شدن نظام، ملت فريبخورده و دوزخی ایران و…
مواضع غیرقابل قبول متاخر ایشان بعضا تا مرز تجدیدنظرطلبی پیش رفته.
بویژه این عبارت «تجدید نظر طلبی» چشم مرا گرفت، چون این یک اصطلاح استالینی است و استفاده آشکار از آن ثابت میکند که نظام رسما به فاز «انقلابی» وداع گفته و اکنون خود را یک نظام «امنیتی» میداند.
در حاشیه این را هم بگویم که به نظر من تنها شخصیت شناخته شده ای در ایران که عمیقا میداند چه میگوید همین فرد است. ..
برای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید