اشتراک

فرم مدیریت اشتراك تنها برای مشتركین لیست های ارسالی در دسترس است.

توضیح: لیستهایی که شما اکنون در آنها مشترک هستید علامت خورده هستند. اگر شما با همین انتخاب راضی هستید نیازی به هیچ اقدامی نیست و شما میتوانید این صفحه را ترک کنید. در غیر این صورت شما میتوانید انتخاب را تغییر بدهید و سپس از کلید «ذخیره» استفاده کنید. چنانچه شما میخواهیداز همه آنها خارج شوید کافی است زیر «وضعیت» گزینه «لغو اشتراک» را برگزینید و سپس کلید «ذخیره» را فعال کنید.

6